ŞANLIURFA / SİVEREK - Halit Gülpınar Ortaokulu

Nis

OKULUMUZ HALİT GÜLPINAR ORTAOKULUNDA 23 NİSAN KUTLAMALARI ÖĞRETMEN, VELİ VE ÖĞRENCİLERİN KATILIMIYLA BÜYÜK BİR COŞKUYLA KUTLANDI...

Nis

Okulumuz 5B sınıfı öğrencilerinden Mustafa Emir ÇAKIRKALIN  Pentago turnuvasında Şanlıurfa il birincisi olara Rize'de yapılacak Türkiye turnuvasına hak kazanmıştır..

Mrt

Okulumuz öğretmen ve öğrencileri tarafından Orman Haftası Kutlandı

Mrt

Okulumuz Öğretmenleri ve öğrencileri tarafından okulumuzda Çanakkale Şehitlerini Anma Programı Düzenlendi.

Ock

Dilimizin zenginliklerini ifade edebilmek adına okulumuz Türkçe öğretmenleri ve öğrencilerimizle

"Anahtar Kelimelerle Hikâye Anlatma Yarışması" düzenlendi.

@siverekmem

@sanliurfamem63

Kas

İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğümüz ile Milli Eğitim Müdürlüğü, İş Sağlığı ve Güvenliği bürosu tarafından düzenlenen "Sıfır Atık Eğitim Projesi" kapsamına Halit Gülpınar Ortaokulunda düzenlenen programa Başkanımız Ayşe Çakmak, Başkan Yardımcımız Mustafa Koşar ve Milli Eğitim Müdürü Nuri Kapanoğlu katılım sağladılar.   Başkanımız, öğrencilere sıfır atık projesinin öneminden bahsederek bu konuda hepimizin sorumluluklarının olduğunu belirtti.

Ekm

İlçe Kaymakamımız Sayın Musa AYDEMİR ve İlçe Millî Eğitim Müdürümüz Nuri KAPANOĞLU okulumuzu ziyaret etti.